Over ons

hydrus ecosystems bv is ontstaan uit een samenwerking tussen All-drain bv & Ploegmakers Groep.

Met ingang van 1 januari 2023 hebben wij onze krachten op het gebied van waterhuishouding onder de naam hydrus ecosystems bv gebundeld.

Met het veranderende klimaat wordt de relatie tussen bodem, water, gewas en mens voortdurend uitgedaagd. Een voorbeeld is de sterk wisselende hoeveelheid neerslag in de verschillende seizoenen. Wij verwachten met het combineren van onze kennis en kunde, en de inzet van innovatieve technieken op het gebied van de waterhuishouding een bijdrage te kunnen leveren aan het beheersen van de waterhuishouding op verschillende vlakken.

U kunt bij ons terecht voor het aanleggen van diverse innovatieve afwateringssytemen, waarbij klimaat adaptieve drainage in eerste instantie onze hoofdactiviteit zal zijn. Ons marktsegment varieert van de land- en tuinbouw en de industrie, tot aan sportverenigingen en particulieren. Zoals u van All-drain bv en Ploegmakers Groep gewend bent, zijn kwaliteit en service daarbij ons uitgangspunt.

All-drain bv blijft als onderneming haar productie en de verkoop van drainagematerialen voortzetten en Ploegmakers Groep haar groen-, grond- en infrawerkzaamheden. De slogan ‘Samen Sterk, Grondig Werk’ die Ploegmakers Groep uitdraagt, past perfect bij hoe wij beiden deze samenwerking zien.

Mocht u vragen hebben of kennis willen maken, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0493- 798 014 of een mail sturen naar Martien Ploegmakers of Patricia van Deurzen.