Hydrus

Hydrus

6 april 2023

Deze site is momenteel onder constructie. Dit betekent dat we nog niet alle foto’s en teksten volledig ingevuld hebben. Wij vragen hiervoor uw begrip. Uiteraard beantwoorden wij uw vragen graag middels mail, telefonisch of tijdens een persoonlijk gesprek.

De naam hydrus is afgeleid van een sterrenbeeld aan het zuidelijk halfrond. Hydrus werd 500 jaar geleden ontdekt en benoemd door Nederlanders. Het was een belangrijk sterrenbeeld tijdens het navigeren op verkennende zeereizen.

Hydrus staat voor mannelijke waterslang, afgeleid uit de Griekse mythologie als tegenhanger van de vrouwelijke Hydra, de vrouwelijke waterslang en tevens sterrenbeeld. Met Hydrus navigeren wij graag samen met u in dit tijdperk van veranderingen en hopen een positieve bijdrage te kunnen leveren voor u en aankomende generaties.

Ecosystems in onze naam staat voor het belang van het geheel. Met passende technieken willen wij een ondersteunende bijdrage leveren aan de interacties tussen bodem, water, gewas, menselijke leefomgeving met infra, bouw en natuur.